Diskuze
Nogin | 26.01.2008 11:36
Ja sem pro akorat bych to nechal az na ctvrtek po turnaji...
Ja sem pro akorat bych to nechal az na ctvrtek po turnaji...
steve22 | 26.01.2008 11:15
volal mi kluk z diablos jestli by mohli přijit nějaký ten čtvrtek a zahrát si proti nám -nebo se domluvit s těma holema a udělat ten turnaj.??
volal mi kluk z diablos jestli by mohli přijit nějaký ten čtvrtek a zahrát si proti nám -nebo se domluvit s těma holema a udělat ten turnaj.??
Nogin | 26.01.2008 10:31
Tak v sekci houbička proběhla aktualizace i změna názvu
Tak v sekci houbička proběhla aktualizace i změna názvu
lukasho | 23.01.2008 23:12
gl
gl
Fany-Netopýr (neregistrovaný) | 23.01.2008 12:47
Ahoj, máte pěkné stránky.Přeju hodně štěstí a naviděnou v 1 lize čus.
Ahoj, máte pěkné stránky.Přeju hodně štěstí a naviděnou v 1 lize čus.
lukasho | 22.01.2008 19:10
dik za pochvalu stranek i vykonu...
dik za pochvalu stranek i vykonu...
Honza (Dino) (neregistrovaný) | 22.01.2008 16:26
Chválím stránky, jsou pěkný a člověk se doví hodně zajímavých věcí .. Jinak pochvala také směřuje globálně na celej váš tým za kvalitní výkony v poslední době
Chválím stránky, jsou pěkný a člověk se doví hodně zajímavých věcí .. Jinak pochvala také směřuje globálně na celej váš tým za kvalitní výkony v poslední době
deuter | 20.01.2008 13:27
tak já bych byl samozřejmě pro tu omluvu, páč to se jen tak nevidí o prachy tu nejde o ty ho oškubem jindy a jinak
tak já bych byl samozřejmě pro tu omluvu, páč to se jen tak nevidí o prachy tu nejde o ty ho oškubem jindy a jinak
Nogin | 20.01.2008 13:09
No vida...Jardovo přiznání ulehčuje celou situaci tudíž má právo vybrat si sankci
No vida...Jardovo přiznání ulehčuje celou situaci tudíž má právo vybrat si sankci
Jary69 | 20.01.2008 13:04
sakra, prokouknul si me
sakra, prokouknul si me
steve22 | 20.01.2008 12:25
musíme bát důrazní a potrestat ho přísně aby odstrašil ostatní
musíme bát důrazní a potrestat ho přísně aby odstrašil ostatní
steve22 | 20.01.2008 12:24
jsem pro dát jardovi další pokutu za vyvolávání nepokojů...Přestalo se mu líbit v obraně a chce do útoku - ujištoval mne že nejde o body ale kdo zrovna jemu uvěří???? hned jak jsem viděl statistiky se mi pŘESKOČIL JSEM JARDU A TO ON NEMŮŽE UNÉST a to mam ještě mín zápasů než on...Viděl bych to jako GIGA vyvolávání nepokojů - rovnou za 100KČ A NEBO VEŘEJNÁ OMLUVA na turnaji...před zápasem s Vinicema a musí být nahý a držet za ruku plyšového klokana
jsem pro dát jardovi další pokutu za vyvolávání nepokojů...Přestalo se mu líbit v obraně a chce do útoku - ujištoval mne že nejde o body ale kdo zrovna jemu uvěří???? hned jak jsem viděl statistiky se mi pŘESKOČIL JSEM JARDU A TO ON NEMŮŽE UNÉST a to mam ještě mín zápasů než on...Viděl bych to jako GIGA vyvolávání nepokojů - rovnou za 100KČ A NEBO VEŘEJNÁ OMLUVA na turnaji...před zápasem s Vinicema a musí být nahý a držet za ruku plyšového klokana
steve22 | 20.01.2008 12:17
kdo je z Chrástu, podleh chlastu
kdo je z Chrástu, podleh chlastu
lukasho | 19.01.2008 23:53
jestli muz prispevek k aktualni ankete o druhem treninku....nechci hlasovat ktery den se mi to hodi nebo ne, protoze pokud to bude nejdriv od setsi tak je mi to jedno...takze zalezi na case a den si prispusobim podle vas...
jestli muz prispevek k aktualni ankete o druhem treninku....nechci hlasovat ktery den se mi to hodi nebo ne, protoze pokud to bude nejdriv od setsi tak je mi to jedno...takze zalezi na case a den si prispusobim podle vas...
Jary69 | 18.01.2008 11:44
tyve za historii máš velkou jedničku ze slohu....no jo no, syn učitelské rodiny se hned pozná
tyve za historii máš velkou jedničku ze slohu....no jo no, syn učitelské rodiny se hned pozná
Jazz | 18.01.2008 11:31
Sepsal jsem historii...
Sepsal jsem historii...
Nogin | 18.01.2008 0:04
Tak se muzete pokochat jak vam to sluselo pri treninku...
Tak se muzete pokochat jak vam to sluselo pri treninku...
ludfra | 17.01.2008 15:06
Čaues chlapci. Nevim, kdo to přesně dělá, ale bylo by dobrý tu třeba ještě udělat statistiky hráčů, ať vim,jak jste o víkendu řádili
Čaues chlapci. Nevim, kdo to přesně dělá, ale bylo by dobrý tu třeba ještě udělat statistiky hráčů, ať vim,jak jste o víkendu řádili
deuter | 15.01.2008 9:00
no jo,tady se nic neutají...ty seš pěkně vychcanej,takhle si vylepšovat statistiky
no jo,tady se nic neutají...ty seš pěkně vychcanej,takhle si vylepšovat statistiky
Kategorie: florbal
Návštěv: 54082
Dnes: 0
Online: 1
dobře...domluvíš to?