Diskuze

Tyve mě je zle...

Připomínam, že turnaj se přesouva z 24 na 16....

ok, já počkám ve 12:45 na parkovišti u Plazy před hlavním vchodem...

odjezd na zitrejsi turnaj: jedu ja a ludek
sraz bud v 12:30 u gymplu nebo v 12:45 u plazy na parkovisti pred obchodakem...
zatim vim ze venu nalozime u gymplu a u plazy bude sandokan a pocitam i ostatni z lochotina (milan a zbysek)
ostatni at sem napisou kam prijdou, at na ne necekame jak pitomci

Za blbý kecy pivo navíc

Musí tam být někde chyba. Co ten padesátník? To v sazebníku nikde není, žádám revizi´

kolik dlužíš? 1.957.126kč 50h, které jsi povinen uhradit do houbičky nejpozději do další valné hromady...pokud se tak nestane, každý účastník VH bude od tebe uplacen jedním paňákem dle vlastního výběru

Kolik vlastnš dlužím do tý houby já?

A jestli chcete nekdo zetony do vozejku Los Pinchos tak 20ks za 1280kc taky solidni nabidka

no odnesem je pristi pondeli, pac si pocitaj max 10 pracovnich dnu, takze to nema cenu riskovat pred tutim turnajem... btw kdyby chtel nekdo hrnecek tak za 68 s logem los pinchos muze bejt jeho

tak to je fajn, já už jsem si volal s Vašíkem...a kdy se ty dresy půjdou odnést a jak dlouho to bude trvat,než to natisknou? nebo čím to budou dělat?

mame osm dresu tzn ze kdyz da kazdej 300 kila tak by to melo vyjit..jinak jeste doplnim je nutne ty prachy vybrat do pondelka! ! ! ! !

Souhlasím s Vénou jen v té části, že každý dá 300,- nebo 350,- , ale klidně bych ten zbytek v té casa de locos nechal :-)))

Dneska sme zjistovali ty dresy. Melo by to vsechno vyjit cca na 2-2,5 hadru (dres, kratasy, napis,). Mozna by nebylo spatny kdyz dame kazdej treba 300 nebo 350 a jestli neco zbyde tak to nechame v kase (klubove pokladne neplest s casou de locos

To bude překvapení

Když se tak dívám na tu houbičku, tak by to možná chtělo celkovej součet. Tam už musí bejt docela balík

Souhlasim s Milánkem...

zbytečně vyhrocený

Kategorie: florbal
Návštěv: 54100
Dnes: 0
Online: 2
tyve ty jsi troska,málo trénuješ