Diskuze

Budem doufat, že dobře těsně

Velmi těsně dobře nebo velmi těsně špatně?

Byli jsem teď s Lukášem ještě koukat na poslední zápasy. Máme s FBK stejně bodů a o pořadí rozhoduje skore. Bohužel si nepamatuju všechny výsledky FBK, ale bude to velmi těsné

To je vidět, kam koukáš

Jazz: vono to pak popolezlo!!

Ja tam viděl 6,6s ...

po mé vyhrané buly...mimochodem...na dnešním turnaji 100% úspešnost na buly

Nevim kam to napsat musíme eště doladit stránky tak tu píšu sem. Střelcem nejrychlejší branky se stal Ludánek v čase 5,1s!

to je ono...ja vim ze je to uspech akzdyho kdo odehral aspon par minut,ale kam to teda chces dat milano? knajpa neni takze si to musi vzit nekdo domu...

Problém je, že jak řikal Zbyšek nemáme týmovou knajpu kam bysme ho mohli dát

Zápis z vh máte v článkách

já si nemyslim,každej má svůj podíl na úspěchu, ať má bodů kolik chce, řekněme si otevřeně...bez vás bych ty body neměl...každopádně to chce vymyslet nějaký místo

dobra otazka...videl bych to formou hlasovani...kazdej da nejakej navrh a uvidime co z toho vyleze. Asi nevymyslime nejake spolecne misto, nebo pokud jo tak by to bylo dobre a proto si myslim ze by ho mel mit ten kdo se o nej nejvic zaslouzil a to bohuzel porovnane asi pouze podle bodu takze hlasuju pro milana nebo pro tebe veno..

Tak sice eště neni úplně hotovo ale....kam dáme ten pohár?

Oceňuji Vaši vtipnost na valné hromadě, ale jak se do toho Chrástu mám dostat, mi bohužel zůstalo utajeno.

přihlásil jsem nás do dalšího ročníku BLMF

to je provokace

Aby nás ta panda nesežrala

Kategorie: florbal
Návštěv: 54100
Dnes: 0
Online: 2
pohár bychom mohli dát k nám do garáže