Diskuze

cus cus, ja souhlasim s pratelakem urcite, kazdej zapas dobrej a klidne mohu ted v nedeli jit hrat, nicmene uvidime kolik lidi ma take cas. Jinak treninky pred barazi budou dva, takze tam by byl taky prostor. Ale ja hlasuju pro nedeli ted od 14:00

Čaues, dostal jsem v pátek mail od zástupce z Granit, jestli bychom si s nima nedali přátelák. Prý si chtějí vyskoušet, jak se hraje v naší divizi. No popravdě, my nehrajeme jako sviňátka z FbK, ale proti přáteláku nic nemám, tak se vyjádřete, zda jste pro. Oni trénují v neděli od 14h, nebo můžou přijít na náš trénink, popřípadě bychom si mohli zamluvit Centrum.

SRBi: Možná jsi mě špatně pochopil, ale ten můj příspěvek nebyl myšlen až tak vážně a reprezentuje čistě moje názory a rozhodnutí

Pic, no nevim proč by jsme někoho od Vás nechtěli, to by jsem se asi ani Ondry neptal jesi o někom od Vás neví

Hele, ty fando. Já nepojedu. S Diablos budem hrát možná baráž, tak třeba by s náma pak ani hrát nechtěli... Heleď a s tou registrací nevim. Asi Tě jí nedam, tim by se ti totiž otevřely netušený možnosti a to je pouze pro VyVolený. Tim spíš, že sympatizuješ s Diablos. O tom, že se scházíme ve čtvrtek, už Ti ani řikat nebudu...

Jo a byli by dobrý aby jste reagovali co nejdřív, protože jsem mu to měl dneska už říct...díky...

Hele vy hovada...nechcete jet na turnaj do Varů s týmem Diablos...potřebujou ještě dva...týpky...platila by se jen cesta a je to myslim 26.4...

Tyve těšim se až pojedeme do Bolky na hokej a oba mančafty budou fandit škodovce

Sandokane, Jardo: Napište se na čtvrtek, jestli dorazíte! Dík

Tak v tabulce je to správně, prostě rozhoduje skóre a ne vzájemný zápasy.

pozn. k ankete: do houbicky bych platil i baraz, ALE houbicku bych rozbil uz ted, spocital penize, vyclenil cast na VVH (vyrocni valna hromada) a ze zbytku zaplatil TČM a pohár a to co zbyde jeste potom bych dal bud na telocvicnu nebo do pokladny (hlasovani na VVH)

Neštourej se v tom a bud rád!

To je pěkný, že jsme druhý, ale evidentně se někde stala chyba. Buď jsou blbě výsledky, nebo tabulka ...

hééééééj, tak jsme nakonec 2.

Dne 24.4. (příští čtvrtek) od 19:00 do 22:00 pořádáme turnaj 4 týmu v tělocvičně gymnazia Luďka Pika. Jedním z týmů jsme my, druhým FBC Sekající hole Doubravka a na další dva zájemce zatím čekáme. Tak se co nejdříve nahlašte, jestli přijdete.

o gól, kua

Jsme 3. !!!

Skóre, tak to myslím máme celkem dobrý. Já myslel že rozhodujou vzájemný zápasy, ty máme horší jak s Fbk tak s Dinem.

jako naši sponzoři jsou hustý

Kategorie: florbal
Návštěv: 54100
Dnes: 0
Online: 1
Ahoj. Co se týče mě, tak nevim, jestli budu mít čas, pokud v sobotu prohrajeme 2. zápas SF, tak budeme hrát i v neděli. Takže já jsem např. pro příští čtvrtek. Čaues!